2011. szeptember 15., csütörtök

Ezért vagyok szingli

Utálni fogtok, de pontokba gyűjtöttem. Igazából ez nem a szinglilét szabályzata, inkább a bridzsitdszonszságé. Kivételesen tényleg nem a saját és főleg nem az aktuális életemből merítettem.

1. Mi, lányok összetartunk.
2. A csoki, az alkohol és egyéb "drogok" jelentik az élet második értelmét.
3. Soha, soha semmilyen körülmények között nem hívtuk az adott fiút "uramnak". (elképesztő, de huszonévesek használják) Hiszünk a partnerek egyenrangúságában.
4. Nem függünk senkitől. Amikor reszketve várunk egy telefont, az nem függés. Amúgy se látja senki, tehát ilyen nincs is.
5. Minden héten vásárolunk egy csomó feltétlenül szükséges dolgot a ruhatárunk egységesítése és praktikussá tétele érdekében, mégis, amikor valahova fel kell öltözni, kiöntjük a szekrényt és még sincs benne SEMMI, amit felvehetnénk.
6. Rendszertelen az életünk, összevissza eszünk és alszunk, sosincs magunkra elég időnk, de ha van egy este, amikor otthon kell ülni egyedül, megesz a fene és búbánatosak leszünk.
7. Otthon loncsosan leftetünk, de ha randira megyünk, úgy kicsípjük magunkat, hogy minden útépítő munkás mellett félve haladunk el, mert úgyis beszól. Ha nem szól be, mélyen megsértődünk és végiggondoljuk, hogy mi lehet a baj.
8. Bár családdal együtt képzeljük el a jövőnket, 10 éven belül nem akarunk férjhezmenni és gyereket szülni, ez a kor előrehaladtával egyre gázosabb...fokozatosan csökken 8, majd 5-6 évre. A továbbiakról még nem tudok nyilatkozni.
9. Tele vagyunk önértékelési problémákkal, önbizalmunk néha a béka segge alatt van, máskor marhára csodálatosnak érezzük magunkat.
10. Amint egy pillanatra is csodálatosnak érezzük magunkat, kapunk az élettől egy hatalmas ökölcsapást figyelmeztetőleg, hogy azért ennyire nem kellene elszállni. Onnantól kezdve önbizalmunk megint a béka segge alatt van.
11. ( Mivel a 9 a kedvenc számom, a 10-et nem szeretem, de a 11-et majdnem annyira, mint a 9-et, legyen még egy.) Mindig a tökéletes férfiról, Mark Darcyról (jófiú) álmodunk, mégis a Daniel Cleaverekbe (rosszfiú) leszünk szerelmesek, akik jól átvágnak minket. Továbbra is várjuk bőszen Mark Darcyt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése